Let op!

Inschrijven voor de Frisse Dingen Innovation Award is niet meer mogelijk. Voor het Frisse Dingen Keurmerk kan nog wel worden aangemeld.

Gezocht: Duurzame Innovators

Kun jij Frisse Dingen helpen om de energietransitie in Nederland te versnellen? Frisse Dingen is op zoek naar innovators met nieuwe energieproducten en -diensten waarmee we de energietransitie kunnen versnellen. Heb je een oplossing op bijvoorbeeld het gebied van het uitfaseren van aardgas, de warmtetransitie, het slim benutten van duurzame en lokale opwek, duurzame mobiliteit, of bij het uitwisselen van energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Liander zal samen met de winnaar een plan van aanpak maken om een mooie stap verder te komen. Liander geeft je een half jaar lang toegang tot hun expertise en hun partnernetwerk. Natuur & Milieu zal je innovatie in de etalage zetten op Frisse Dingen en zal zorgen voor media aandacht.

Hoe kun je de Frisse Dingen Innovation Award winnen?

Laat Frisse Dingen weten wat je innovatie precies inhoudt via de na-inschrijving. Als je aan de criteria voor deelname voldoet en aansluit bij onze innovatievraag, zullen wij je mailen voor meer informatie. Na een duurzaamheidscheck, zal je bij goed resultaat gelijk een plek krijgen in de duurzaamheidsetalage op Frisse Dingen. Vanaf 1 augustus kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete innovatie.

De tien innovaties met de meeste stemmen gaan door naar de halve finale van de Frisse Dingen Innovation Award 2017 bij de Accenture Innovation Awards op 27 oktober. Uit deze halve finale gaan drie innovaties door naar de finale in de middag, waar de finalisten een korte presentatie in het Engels zullen geven aan de vakjury.

De twee innovaties met de meeste stemmen krijgen ook een stand op de Accenture Innovation Awards!

Tijdlijn Frisse Dingen Innovation Awards 2017

  • Aanmelden innovaties: 1 juni tot en met 1 september 2017
  • Stemmen: 1 augustus tot en met 1 oktober 2017
  • Bekendmaking 10 innovaties voor halve finale:  tussen 1 en 15 oktober 2017.
  • Bekendmaking twee innovaties voor stand Accenture Innovation Awards 2017: tussen 1 en 15 oktober 2017
  • Finale-event: 27 oktober 2017 in De Fabrique in Maarssen als side event van de Accenture Innovation Awards

Alleen deelnemen aan etalage Frisse Dingen

Wil je niet meedoen aan de Frisse Dingen Innovation Award 2017 of komt jouw innovatie niet in aanmerking voor de award, meld je dan aan voor een plaats in de duurzaamheidsetalage van FrisseDingen.nl. Het aanmeldformulier voor de etalage vind je hier.

  • Ja, ik doe mee!

  • Contactgegevens