De Wedstrijd

Vrijdag 27 oktober hebben de 10 winnaars van de online stemronde het tegen elkaar opgenomen tijdens de Frisse Dingen Innovation Award. Het was een enerverende dag waarin de deelnemers een Frisse blik op de toekomst hebben geworpen. Met een grote dosis passie willen zij de verduurzaming vorm geven en de energietransitie versnellen.

Na de halve finale zijn 3 innovaties doorgegaan naar de finale op basis van het oordeel van de jury. Sanjay Dash van de Wind Energy Converter, Viola de Groot van Routeplanner Elektrische Voertuigen en Pieter van der Ploeg van Speedcomfort kregen de kans om zich te bewijzen tegenover de vakjury. Deze bestond uit Professor Ad van Wijk, Pepijn Fluks en Marnix Langstraat.

Impressievideo

Zie hieronder de compilatie van het evenement:

Winnaar Innovation Award

De uiteindelijke winnaar is Speedcomfort geworden! Ze hebben een half jaar toegang tot de expertise en het partnernetwerk van netbeheerder Liander gewonnen.

 

 

 

Winnaar Frisse Dingen Publieksprijs

Een speciale vermelding voor Routeplanner Elektrische Voertuigen. Ze hebben de publieksprijs gewonnen op basis van stemmen uit het publiek tijdens het evenement!